Un Comis Voiajor Și Soția Infidelă

                     
June 9, 2024
Share

Un comis voiajor bagă divorţ nevestei pentru infidelitate. La proces judecătorul întreabă:– Şi cum aţi ajuns la concluzia că soţia vă înşeală?


– Ştiţi, domnule judecător, eu sunt mult pe drumuri şi la sfârşitul săptămânii, fiind şi eu acasă, mă distrez şi eu cu soţia. ŞI aşa într-o duminică în focul dragostei bate vecina de lângă în perete şi strigă: „Nici măcar măcar la sfârşit de săptămână nu puteţi înceta cu amorul”!…

CITEȘTE ȘI URMATORUL BANC ⏬

Ion, pe bicicleta, cu doi saci mari pe spate, da sa treaca granita in Republica Moldova. Vamesul il opreste si-l intreaba:
– Ia stai, ba! Ce ai in saci?
– Nisip, bre!…


– Pai, ia sa vedem noi!…
Vamesul ii taie sacii, si – ce sa vezi – nisip!… Totusi vamesul il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator.

Rezultatul: nimic altceva decat nisip. In fine, lui Ion i se dau alti doi saci noi, plini cu nisip si apoi este eliberat. Dupa doua zile, Ion revine in vama -pe bicicleta- cu alti doi saci pe spate. Vamesul il opreste iar si-l cauta in saci… Si, ce gaseste?


Desigur, nisip!… Povestea se repeta pana cand, intr-o buna zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si, curios foc, se apropie de el si il intreaba:

– Auzi, sunt absolut sigur ca tu faci contrabanda cu ceva!… Da’ nu stiu cu ce si nu mai pot sa dorm noaptea de gandul asta!… Asa ca, te implor,

ia zi-mi, ca nu spun la nimeni: ‘cu ce faci, ma’, contrabanda?!?
Dupa ce mai da pe gat un paharel de tuica, Ion ii raspunde sec:
– Cu biciclete!

CITEȘTE ȘI URMATORUL BANC ⏬

M-am dus aseara pe la amanta mea blonda sa-i spun “La multi ani”.
– Iubito, vreau sa o facem mai salbatic ca niciodata! i-am zis. Mai ales ca azi m-a enervat nevasta-mea la culme cand m-a facut maimutoi si vreau sa ma razbun!


– Costele, nu pot…imi raspunse ea, trista.
– Dar de ce iubito, ce s-a intamplat? am intrebat-o.
– Tocmai am aflat ca noi de fapt suntem rude…
– Dar cine naiba ti-a mai spus si tampenia asta?


– Tu, mai adineaori…
– Eu?!
– Da. Am crezut ca numai pe mine m-a facut nevasta-ta maimuta…