Stăteam la rând la un magazin …când deodată doamna care stătea în fața mea a tras o bășină…ceva…

                     
June 28, 2024
Share

Stăteam la rând la un magazin …când deodată doamna care stătea în fața mea a tras o bășină…ceva…o combinație reușită între fasole , ouă, varză și ridiche neagră…
M-am ofticat rău de tot…mai ales că abia mai puteam respira , însă înainte de a apuca să-i spun ceva , doamna se întoarce spre mine și îmi spune pe un ton autoritar…:
— Dacă ai auzit-o … înseamnă că nu respecți distanța ! Iar dacă ți-a venit mirosul … înseamnă că nu porți masca regulamentar…!
Mi-am cerut politicos scuze…

CITESTE SI URMĂTORUL BANC ⏬


Un fermier texan facea turul Angliei. S-a intamplat sa intalneasca un fermier englez si il intreaba “Ce marime are ferma ta”?
Englezul raspunde cu mandrie: “35 de hectare!”
“35 de hectare?!” rade texanul. “Pai eu pot sa plec cu camionul meu la 8 dimineata, sa pornesc la drum si pe la pranz, sunt inca pe ferma mea. Pot sa iau pranzul, apoi conduc iar si pe la 5 dupa amiaza sunt inca pe ferma mea.”
“A, da”, zice englezul, dand din cap a compasiune. “Am avut si eu un asa rabla de camion odata.”

CITESTE SI CEL MAI TARE BANC CU ION SI MARIA ⏬


Ion şi Maria erau căsătoriţi. Vroiau să-şi cumpere o mașină Dacia Logan. Maiaveau nevoie de 1000 de euro, dar, cum nu aveau bani, Ion mergesă ceară de la vecină. Aceasta îi spune:
– Dacă mi-o tragi în stilul albină, îţi dau.
– Stai să o întreb pe Maria, spune Ion, precaut.

După vreo două ore de negocieri, se întoarce la vecina, cu acordul Mariei. Atunci, vecina îi pune pe penis o albină, care îl inteapa. Lui Ion i se umflă și începe actiunea cu vecina. După actul scxsual,parolista,vecina îi da banii lui Ion iar acesta satisfăcut nevoie mare,merge acasă cu banii:
– Hai Mărie să ne luăm Dacia Logan!

– Dar, mă Ioane, cum aţi făcut-o?
– În stilul albină.
– Şi cum îi aia?
– Hai să-ţi arăt!Ion îi arată cum este stilul albină, după care insistă:
– Hai Mărie să ne luăm Dacia Logan!
Maria se gândeşte ce se gândeşte şi îi propune lui Ion:
– Ştii ce, Ioane? Las-o-ncolo de Dacie şi hai să ne luăm vreo 20 de stupi!