Ce i-a schimbat decizia? La început, Richard Gere a refuzat să apară în „Pretty Woman”, dar când Julia Roberts a spus doar trei cuvinte, el a decis să joace rolul!

                     
July 3, 2024
Share

La început, Richard Gere a refuzat să apară în „Pretty Woman”, dar când Julia Roberts a spus doar trei cuvinte, el a decis să joace rolul!

Consensul printre utilizatorii de internet de ani de zile a fost că Julia Roberts și Richard Gere au fost alegerile ideale pentru distribuția filmului „Pretty Woman.” Mulți oameni cred că interpretările lor au fost atât de convingătoare încât niciun alt actor nu ar fi putut să le facă dreptate.

Totuși, până în 2015, foarte puțini oameni știau că Richard Gere a fost inițial reticent să participe. În cele din urmă, Julia Roberts a fost cea care l-a convins.
Într-un interviu s-a dezvăluit că regizorul a prezentat cei doi protagoniști în așa fel încât să garanteze chimia dintre ei.

În timp ce Richard Gere vorbea la telefon cu regizorul,Julia i-a înmânat o șervețel cu o simplă cerere: „Please say yes!” (Te rog, spune da!). Măgulit de acest gest, Gere a acceptat rolul.
Susținătorii filmului au umplut secțiunea de comentarii cu complimente pentru film și pentru actorii săi.

Ei au lăudat chimia dintre Gere și Roberts și au subliniat cum filmul este încă o capodoperă atemporală.
Mulți spectatori au considerat că filmul este un clasic al divertismentului care te face să te simți bine și și-au amintit de multiplele vizionări.


Reacția abonaților subliniază cum „Pretty Woman” și distribuția sa adorată continuă să captiveze oamenii din întreaga lume.
Știai despre această poveste?