Vine mama soacra acasa si îsi gaseste ginerele furios la culme, împachetându-si bagajele:– Ce s-a întâmplat? Întreaba ea.– Ce s-a întâmplat?! Rabufni ginerele. Îti spun eu ce s-a întâmplat!…

                     
July 18, 2024
Share

Vine mama soacra acasa si îsi gaseste ginerele furios la culme, împachetându-si bagajele:– Ce s-a întâmplat? Întreaba ea.– Ce s-a întâmplat?! Rabufni ginerele. Îti spun eu ce s-a întâmplat!… I-am trimis un e-mail neveste-mii în care i-am spus ca astazi ma întorc acasa din calatoria mea. Când am ajuns acasa, ghici ce-am gasit? 


Nevasta-mea, da, Maria mea, se tavalea cu un tip în patul nostru matrimonial! Acesta este sfârsitul casniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna!

– Calmeaza-te, îi zice soacra-sa. Ceva nu e în regula în toata povestea asta. Maria nu ar face niciodata asa ceva! Stai numai o clipa, sa ma duc sa verific ce s-a întâmplat…

Dupa câteva momente, intra soacra-sa înapoi în camera afisând un zâmbet larg si-i zice ginerelui:

– Vezi, Ti-am spus eu ca trebuie sa existe o explicatie simpla:Maria nu a primit nici un e-mail!😅😇😆Este un banc tratati-l ca atare!

CITEȘTE ȘI URMATORUL BANC ⏬

Soția ajunge acasă de la cumpărături și surprinsă, își gasește soțul în pat cu o tânără frumoasă. Tocmai când se pregătea să iasă furioasă din cameră, soția este oprită de soțul sau care îi spune…

– Poate ar trebui totuși să asculți ce s-a întâmplat… Venind acasă de la serviciu, am zărit pe autostradă această tânără ce parea obosită și îmbrăcată sărăcăcios. Am adus-o acasă și i-am oferit o friptură din carnea pe care o uitaseși de mult în frigider.

Era desculță și atunci i-am dat sandalele tale bune, dar pe care tu nu le mai purtai din cauza că nu mai erau la modă

Îi era frig și atunci i-am dat puloverul pe care ți l-am făcut cadou de ziua ta dar pe care tu nu l-ai purtat niciodată pentru că nu ți se potrivea culoarea. Avea pantalonii sfâșiați și atunci i-am dat o pereche de jeanși care îți rămăseseră mici, dar care de altfel erau foarte buni. Si apoi, tocmai când se pregatea să plece, fata m-a întrebat:

– Mai este ceva ce soția ta nu mai folosește?😇😆😅