Râzi cu lacrimi! Ce răspuns a primit un băiat când i-a declarat afecțiunea colegei: «Tu o să fii următorul…»

                     
April 3, 2024
Share

Vă mai amintiți oracolele? Acele caiețele care circulau în sala de clasă și în care elevii își puneau cele mai curajoase întrebări unul altuia, iar apoi primeau răspunsuri la fel de sincere? Iată ce răspuns neașteptat a citit un băiat care a avut curajul de a-și întreba colega de clasă dacă dorește să fie prietena lui.

Dragostea nu este simplă atunci când ești adolescent! Pe internet circulă o imagine care a ajuns să facă furori printre internauți. Un băiat și-a luat inima în dinți și și-a întrebat colega de clasă dacă dorește să îi fie prietenă. Fata nu a dorit să îi frângă inima, dar nici să îi creeze speranțe false. Nu a încercuit nici varianta da, nici varianta nu și nici cea poate. Ea a explicat, în scris, motivul pentru care alegerea nu este una deloc ușoară. „Nu pentru că am deja prieten, pe Andrei. Dar când o să ne despărțim tu o să fii următorul. O să mai dureze o lună sau două”, a fost răspunsul oferit de către fată!

Internauții au fost amuzați de inventivitatea adolescentei, așadar au distribuit în număr mare imaginea. Cine a spus că dragostea este ușoară atunci când ești mic?!
Rămâne de văzut dacă povestea de dragoste dintre Georgiana, căci așa o cheamă pe cea care l-a cucerit pe protagonistul nostru, și temerarul elev va debuta după ce fata se va despărți de Andrei! Sau poate totul se va rezuma la o întrebare scrisă în oracol și un răspuns îndrăzneț! Doar timpul va decide ce file se vor scrie în oracol. Un lucru este cert, amorezii au tot timpul și tinerețea de partea lor!