Zice că a fost la pescuit, dar soția nu-l crede. Ce dovadă i-a prezentat bărbatul? Râzi în hohote

                     
May 16, 2024
Share

Un bărbat a povestit în mediul online cum a lipsit o noapte de acasă pentru a merge la pescuit, dar când s-a întors acasă soția nu l-a crezut. Aașa că le-a cerut ajutorul, disperat, altor pescari pentru a-i confirma povestea. Iată ce a stârnit povestirea lui pe rețelele de socializare!
A fost toată noaptea la pescuit pe lacul Pantelimon
Disperat că soția nu-i crede istorisirea, bărbatul s-a gândit să ceară susținerea altor pescari din mediul online. Iată cum își începe acesta povestirea și cum arată peștii prinși.
„Dragi prieteni, în special pescarii care cunosc speciile de pești…
Trec printr-o situație delicată cu soția mea și vreau să vă rog să mă ajutați pentru a detensiona relația dintre noi….
Să vă spun cum stă treaba :
– Am plecat ieri la pește pe Lacul Pantelimon și vreau să spun că am fost foarte mulțumit de capturile prinse, deși afară era destul de frig…

Astăzi, în jurul orei 10 am ajuns acasă…
Soția mea a fost foarte supărată că mi-am pierdut noaptea, plecat de acasă și mă acuză că aș fi înșelat-o…
Eu am încercat să o liniștesc dar fără izbândă…m-a acuzat că am înșelat-o deoarece miros a parfum de damă, pe care noi nu îl avem în casă… I-am spus că nu e parfum ci este spray de țânțari fiindcă pe lacul Pantelimon sunt foarte mulți țânțari…așa că vă cer ajutorul

Vă rog să-i confirmați că acei pești sunt o specie care crește și trăieșe doar pe lacul Pantelimon și mai ales că spray-urile de țânțari au diferite mirosuri.”, a scris bărbatul în mediul online, nu înainte de a atașa poza de mai jos.

Ce mesaje i-au lăsat ceilalți pescari
Și cum un bărbat nu se lasă niciodată la greu pe altul, s-au găsit destui pescari care să-i confirme povestea.

„Exact la fel am patit si eu… din CAUZA spreyului de tântari…”, spune unul dintre internauți, în timp ce altul a găsit o explicație chiar mai creativă:

„Peştii din imagine sunt o variantă hibrid de obleți. (Normal, au cam 5 grame, greutate; hibridul e puțin mai mare, cam 600-800 grame unul). Proiectul, (la cererea lui Ceauşescu, mai cuprindea şi racul, care inițial era păduche din Scorniceşti) a fost implementat în balta Pantelimon. Iar spray-ul contra țânțarilor e bineînțeles, fabricat cu majoritatea aromelor de damă (țânțar = mascul, atras de arome feminine) se ştie!”.


”De fapt este singura specie de peste din acel lac să-l maninci sanatos”, zice altul.


”De ce nu te crede? Am fost amîndoi la pescuit Eu am prins mai mulți decît tine.”, explică încă un bărbat.


E adevărat. Macroul sa adaptat foarte bine în acel lac. Proprietarul a pus câțiva saci cu sare pt a se adapta acest peste”, a găsit de cuviință altul să completeze.


”Da, este un fitofag foarte rar. Greu de prins, la ce ai dat? Eu folosesc autan spray pt țânțari, că asta are un miros de parfum bărbătesc, că sa nu mai am probleme cu soția.”, îl mai sfătuiește cineva.