Karma primită de la mama în funcție de data nașterii

                     
May 25, 2024
Share

Cei născuți în 1, 10, 19, 28 indiferent de luna nașterii: Practic mama îți este suflet pereche și te va ajuta, te va învața îți va oferi suportul să devii cea mai bună versiune a ta. Această mamă este foarte strictă însă totul este doar spre binele tău pentru ca în final să devii independent/ă și să nu depinzi de nimeni în viață.
Cei născuți în 2, 11, 19, 29 indiferent de luna nașterii:

Mama îți blocheaza întreaga viață. Din copilărie va pune presiue pe tine pentru a fi cel/cea mai bun/ă și pentru a deveni independent. Vei reuși destul de târziu să-ți întemeiezi o familie.
Cei născuti în 3, 12, 21, 30 indiferent de lună. Mama îți este mentor spiritual și a devenit mama ta doar ca să-ți fie alături și să te ajute. Ea poate avea o influență bună asupra ta pentru că este karma ta. Nu este foarte strictă dar mereu te veghează din umbră și te sancționează când greșești tocmai pentru a deveni puternic/ă și pentru a nu face greșeli pe care să le regreți. Dacă nu o asculți va veni momentul în care vei regreta așa că ai încredere deplină în instinctul ei si vei fi bine.
Cei născuti în 4, 13, 22, 31 indiferent de luna nașterii.

Tu ai o mamă karmică ce te va face să plătești toate datoriile din trecut. În viața anterioară ai trădat-o așa că în viața asta îți va plăti cu aceiați monedă motiv pentru care relația voastră va fi una foarte rea. Va fi o mamă rece ce îți va inocula neîncrederea în oameni și chiar în tine însuți. Este bine însă să o ierți pentru că altfel vei duce cu tine karma negativă și nu vei fi mai bine niciodată.
Cei născuți în 5, 14, 23 indiferent de luna nașterii. Acești copii sunt născuți să aibă o viață bună, faimă, noroc. Pot fi oameni de știință, artiști si vor primi tot sprijinul mamei lor. Mama este o persoană puternică și are capacitatea să te sprijine daca dai de greu.
Cei născuti în 6, 15, 24 indiferent de luna nașterii.

Karma ta este legată de mama pe care ai jignit-o sau chiar i-ai distrus viața. Această mamă îți poate suprima ego-ul crescându-te indecis/ă, timid/ă, complexat/ă. Totuși încearcă să nu te îndepărtezi de ea pentru că împreună puteți vindeca aceste răni.
Cei născuți în 7, 16, 25 indiferent de luna nașterii. Au un spirit, puternic și inteligent. Viașlța te va pregăti pentru lecțiile karmice peste care vei trece cu ușurință. Mama îți va veni cu soluții la probleme și te va învăța să zâmbești indiferent de greutăți. Ea însă poate fi o femeie a extremelor ți atunci poate avea o influență asupra ta.
Cei născuți în 8, 17, 26 indiferent de luna nașterii.

Tu duci lecții karmice de la întreaga familie. Ești opusul tuturor și vei avea o lecție cu fiecare în parte. Mama îți va fi aproape întotdeauna pentru a te ajuta însă tu ești privit/ă ca un/o ciudat/ă ți vei reuși greu să-ți găsești locul în lume.

Cei născuți în 9, 18, 27 indiferent de luna în care te-ai născut.

Sunteți un suflet sălbatic ce nu acceptă sfaturi de la mama. În copiărie mama poate avea o influență proastă asupra copilului blocându-i ambițiile și visurile. Copilul va crește indecis și nu-si va găsi locul în societatea, el așteaptă fericirea și partenerul în loc de câștiguri materiale și va lupta pentru viața și idealurile lui