Doi prieteni căutau din greu, sa capete de lucru.In fine, unul dintre ei gasește în ziar un anunț: “Se caută, de urgența, un valet la o casă aristocratică.”

                     
May 18, 2024
Share

Doi prieteni căutau din greu, sa capete de lucru. In fine, unul dintre ei gasește în ziar un anunț: “Se caută, de urgența, un valet la o casă aristocratică.”
Se duce acolo pentru un interviu. A doua zi îi povestește amicului cum a decurs întâlnirea:
– Începutul a fost promitător. M-a primit contesa, în persoană. M-a pus să-i arat mâinile și a remarcat că sunt destul de fine iar cu manuși albe, au să arate perfect. Apoi, m-a pus să-i arăt gambele. Mi-am ridicat pantalonii și a zis că sunt acceptabile, deci voi putea purta pantaloni trei-sferturi, stil franțuzesc.
Dupa aceea mi-a cerut să-i arăt referințele. Eh, uite aici se pare, că am cam greșit…
Este un banc tratati-l ca atare!

Vine aseară în vizită la noi sora mai mică a neveste-mii, aia blondă. Şi cum stăteau ele aşa la palavre pe canapea, le aud la un moment dat şuşotind:– Draga mea, zise soră-sa, nu te supăra, dar de ce nu încerci să fi şi tu mai bună cu soţul tău?– Dar ce, de unde ai scos tu asta că aș fi rea! Ți-a spus el ceva, cumva? sări nevastă-mea, impacientată.
– Nu, n-a zis că eşti rea, însă am dedus eu…– Cum adică?! se aprinse nevastă-mea de-a binelea.
– Păi, mereu când trece pe lângă mine îmi zice, zâmbind: “Ah, dar bună mai ești… Mult mai bună decât soră-ta !”Este un banc tratati-l ca atare!
CITESTE SI
În timp ce Alinuța mergea pe stradă mestecând îngândurată se întâlnește cu o prietenă care îi spune:
-Alo? Ghicitoarea Vișinica?
-Da. Aici este Ghicitoarea Vișinica!
-Ghici cine este la telefon!
Vine Alinuța acasă, beată. Mama din bucătărie:
– Alinuța, dar ce a căzut acolo?
– Hainele mele.
– Dar de ce cu așa zgomot?
– Nu am reușit să ies din ele.