„Elvis nu a fost doar un animator extraordinar, dar avea și o inimă de aur. Îi plăcea să vadă fericirea în ochii oamenilor cărora le dădea cadouri”.

                     
June 2, 2024
Share

În 1975, Elvis a fost la o reprezentanță din Memphis și cumpără un Cadillac nou.  În timp ce își alegea mașina, a observat o femeie în vârstă care privea mașinile cu mare interes, dar cu un aer de tristețe.  Elvis s-a apropiat de ea și a întrebat-o la ce se uită.  Femeia a răspuns că pur și simplu visează cu ochii deschiși, deoarece nu își permite o mașină nouă.

Fără ezitare, Elvis a decis să-i cumpere un Cadillac.  Femeia, neîncrezătoare și copleșită de emoție, a izbucnit în lacrimi de bucurie.  Elvis a plătit mașina în întregime din propriul buzunar și s-a asigurat că toate documentele necesare sunt în ordine.  Acest act de generozitate spontană a devenit unul dintre cele mai cunoscute episoade din viața lui Elvis, demonstrând natura lui generoasă și dorința de a-i ajuta pe ceilalți.

Prietenul și bodyguardul său, Jerry Schilling, a spus: „Elvis nu a fost doar un animator extraordinar, dar avea și o inimă de aur. Îi plăcea să vadă fericirea în ochii oamenilor cărora le dădea cadouri”.

Elvis Presley era cunoscut pentru donații generoase, oferind mașini, case și chiar bijuterii oamenilor și prietenilor nevoiași, arătând că, în ciuda faimei și averii sale, avea o inimă mare și compasiune reală pentru ceilalți.

Elvis Presley, un artist cu un talent extraordinar și un om cu o inimă imensă.  Un gest de generozitate pură care a atins inimile multora și a arătat adevărata lui natură. 

Nu există nimeni ca el, nu va fi niciodată!

O adevărată legendă, Regele Rock ‘n’ Rollului, care a demonstrat că măreţia se măsoară şi prin bunătatea sufletului. 

Încă ești o sursă de inspirație, dragoste și apreciere, om minunat!