DACĂ ADESEA ÎȚI FACI GRIJI PENTRU FLEACURI, CITEȘTE ACESTE RANDURI ȘI FII RECUNOSCĂTOR

                     
July 5, 2024
Share


    
Atunci când rostea un toast, W. Churchill spunea următoarele: „Prefer să nu doresc nimănui nici sănătate, nici bogăție, ci doar Noroc! Știți că majoritatea celor care au fost pe Titanic erau sănătoși și bogați. Dar foarte puțini dintre ei au avut noroc … “


Această notă a apărut într-un ziar american la un an după teribilul atac din 11 septembrie 2001 din SUA. Citește-o de câteva ori dacă ești tipul de persoană care își face adesea griji pentru lucruri nesemnificative:


„Șeful unei companii mari a supraviețuit atacului din 11 septembrie pentru că și-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.
Un alt tip a supraviețuit, deoarece i-a venit rândul să meargă după gogoși.
O femeie a întârziat, deoarece alarma telefonului nu a sunat la timp.
Cineva a întârziat, fiind blocat în trafic pe autostrada New Jersey.


Cineva a ratat autobuzul.
O femeie a vărsat cafeaua pe haine și a avut nevoie de timp pentru a le schimba.
Mașina cuiva nu a pornit în acea dimineață, iar cineva s-a întors să răspundă la un apel telefonic.
Cineva a întârziat deoarece copilul său făcea capricii și nu era pregătit la timp.
Cineva nu a putut lua un taxi.


Ceea ce m-a impresionat cel mai mult, a fost bărbatul care în acea dimineața a încălțat pantofi noi, s-a grăbit la muncă, dar înainte de a ajunge acolo s-a oprit la farmacie să cumpere bandă adezivă! De aceea, astăzi este în viață.


Acum, când stau blocat în trafic, când nu reușesc să intru în lift, când revin să răspund la apel… Când se întâmplă astfel de situații nesemnificative care mă enervează, mă gândesc în sinea mea că acesta este locul în care vrea Dumnezeu să fiu în acest moment.
Data viitoare, când ți se pare că dimineața ta merge prost, copiii se îmbracă lent, nu găsești cheile mașinii, stai la fiecare semafor, nu te descuraja și nu-ți pierde cumpătul: Dumnezeu lucrează pentru a te proteja. Totul se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple.”
Să ai noroc astăzi!