Cum arată copiii mari ai Anna Kournikova și Enrique Iglesias: fotografii rare de familie

                     
August 7, 2024
Share

Copiii lui Anna Kournikova și Enrique Iglesias au crescut, iar fotografiile recente de familie rare dezvăluie cum arată ei astăzi.

Cel mai misterios cuplu de celebrități – Anna Kournikova și Enrique Iglesias – rar distribuie fotografii de familie și cu atât mai puțin pentru o lungă perioadă de timp. Ei bine, cu excepția rarelor lor apariții publice, care sunt surprinse accidental de camera. Cu toate acestea, se știe cu siguranță că este puțin probabil să poți găsi pe cineva mai fericit decât acești doi, chiar și la Hollywood (nu degeaba se spune că fericirea iubește tăcerea). Acest lucru este confirmat de prima postare a tenismenului în doi ani pe o rețea de socializare interzisă dedicată Zilei Tatălui.

La mulți ani de Ziua Tatălui bărbatului meu și tuturor tăticilor”, a scris sportiva pe Instagram* sub fotografii drăguțe ale soțului ei cu copiii lor mari.

2024-06-20_19-18-22.png
2024-06-20_19-18-31.png

Fanii lui Kournikova nu au ignorat cea mai recentă publicație – probabil că așteptau deja fotografii noi. Și, deși Anna însăși a ales să rămână în culise, fanii ei nu s-au zgârcit în cuvintele lor amabile și admirația. „Ești atât de norocos să-l numești pe Enrique bărbatul tău, iar el este norocos să te aibă. Iubește-ți familia”, „Ce familie minunată, Anna!”, „Atât de minunat! Împărtășiți-vă fotografiile în continuare, le iubim atât de mult!” – au vorbit abonații.